Haberler

BAIC’in yeni yüksek güçlü otomobil konsepti!




Beijing Automotive Industry Corporation (BAIC) şirketi internete sızan yeni yüksek güçlü otomobil konseptiyle yakında başlayacak olan ”Beijing Motor Show” fuarında büyük sansasyon yapmayı planlıyor. 

Cesur bir tasarıma ve şık bir görünüme sahip olan model oldukça ilgi çekecek gibi gözüküyor. Aracın detayları açıklanmasa da görsellerden aracın sportif ön çizgilere, havalandırmalı bir ön kaputa ve agresif görünümlü marşpiyellere sahip olduğunu görüyoruz. Ayrıca arkaya doğru yatık ön cam, hafif jantlar, sportif görünümlü tavan, ince arka stop lambaları, küçük arka spoyler ve yukarı doğru açılan kapı sistemi aracın diğer özellikleri arasında bulunuyor.

Autocar, Çin dışındaki kaynakları referans vererek, konsept modelin elektrikli güç aktarımına sahip olduğunu ve aracın 0’dan 62 mph (100 km/s) sürate 3 saniyenin altında ulaşıp, son süratinin 162 mph (260 km/s) olacağını söylüyor. Söylentilere göre araç tek şarj ile yaklaşık 186 mil (300 km) menzile sahip olacak.

Konsept model hakkında çok az şey biliniyor olsa da söylentilere göre aracın ekonomi, konfor ve yarış şeklinde 3 farklı sürüş modu bulunacak. Her bir sürüş moduna göre aracın yerden yüksekliği değişecek. Ekonomi modunda 4.7 inç olan aracın yerden yüksekliği yarış moduna alındığında 3.1 inç olacak.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu