Haberler

Godzilla daha da vahşileşti




Nissan, 2016 GT-R Nismo ile ilgili yeni bir video yayınladı. Videoda GT-R Nismo’nun yeni bir rekor kırdığından bahsediliyor.

GT-R Nismo’nun detayları şimdilik paylaşılmıyor ancak Japon otomobil üreticisinin yayınladığı videoya göre detaylar çok yakında ortaya çıkacak.

Görüldüğü üzere yeni GT-R Nismo, geliştirilmiş yeni şanzıman ve daha büyük intercooler ile karşımıza çıkacak.

Bilindiği üzere, GT-R Nismo rekorlara yabancı değil. 2013 yılında 7:08.679’luk tur derecesiyle Nürburgring Nordschleife’ı dönen GT-R Nismo, ”En hızlı seri üretim arabası” unvanını kazanmıştı.

2016 GT-R Nismo, Amerika’da 149.900 dolardan satışa sunulacak. Karbon fiber body kit, karbon fiber bagaj kapağı ve daha hafif tamponlar ile gelecek olan yeni GT-R Nismo’da, Dunlop Sports Maxx GT600 lastiklerine sahip 20 inçlik alüminyum alaşımlı jantlar da standart olarak bulunacak.

Yeni GT-R Nismo gücünü, 3.8 litrelik V6 motordan alacak. Bu motor, 600 beygir güç ve 652 nm tork üretecek. Yeni GT-R Nismo bu gücünü, yeni 6 ileri çift kavramalı şanzıman ve 4 çeker sistem (AWD) ile yere aktaracak.

 

 

Emrullah TEKGÖZ

1994'te doğdum. Atılım Üniversitesi İşletme (İngilizce) okumaktayım. Otomobil tutkum hayatımda her zaman büyük yeri olan AE101'in efsanevi mekanik tınısıyla başladı, E46 320i ve E39 540i ile bu tutku yerini aşka bıraktı. Bu aşk atmosferik Avensis 3 FL ile devam etmekte.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu