Haberler

IndyCar suları kaynamaya başladı




2015 Verizon IndyCar yarışları için firmalar aerokitlerini tanıtmaya başladı. Honda da yayımladığı video ile bu seneki yarışlar için oldukça iddialı görünüyor. Yenilenen, dinamiği artırılan parçalar yarışmaların rekabetini oldukça artıracak. Honda Performans Geliştirme ekibi tarafından ‘yüzlerce saatlik araştırma, geliştirme ve test etmenin’ sonuncunda ortaya çıkan yeni 200 parça varolan Dallara şasisine tamamiyle uyumlu çalışıyor.

Ekipten aktarılan bilgilere göre çeşitli konfügrasyonlarla aracı gerekli koşullara gerekli ortamlara hazırlamak için oldukça uygun bir geliştirmenin sağlandığını ve başarı oranının artmasının hedeflendiği söylendi.

16-17 Mart tarihleri arasında Alabama’da yapılacak sezon açılışı testlerinde tanıtımı yapılacak aerokit, 29 Mart’ta ise Fire Stone Grandprix’de yarışta görev alacak.

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu