Haberler

Asabi SUV makyajlanıyor




Range Rover Sport SVR; iki yıldan daha az bir süre önce tanıtılmış olsa da Land Rover, asabi SUV’una ufak bir makyaj operasyonu yapmaya hazırlanıyor.

Nürburgring’de test edildiği sırada görüntülenen makyajlı SVR, aşina olduğumuz tasarımını koruyor. Model resmi olarak tanıtıldığında başka farklılıklar görme ihtimalimiz olsa da şimdilik tek fark, yeniden tasarlanan ön tampon gibi gözüküyor.

İç mekanın da yeni trim/döşeme kombinasyonları ve güncellenmiş bir multimedya sistemiyle ufak bir tazelemeden geçmesi muhtemel.

En büyük değişikliğin ise, kaputun altında olması bekleniyor. 5 litrelik V8’e yapılması beklenen güç artışıyla Range Rover Sport SVR’ın Jaguar F-Type SVR’la aynı güç seviyesine ulaşması bekleniyor. Eğer bu gerçekleşirse Range Sport SVR, 575 HP güce ve 700 Nm torka sahip olacak, ancak bu konuda henüz resmi bir bilgi yok. Bu performans artışıyla birlikte Range Rover Sport SVR’ın 0-100 hızlanmasını 4.5 saniyenin altında gerçekleştirmesi ve 260 km/s’in üzerinde bir maksimum hıza sahip olması mümkün.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu