Haberler

Ford yuvası tamamen yenileniyor




Ford markası, Dearborn-Michigan’da bulunan kampüsünü daha yüksek ve daha çevre dostu teknoloji ile donatılmış hale getirmek için on yıl sürecek bir projeye atılacak.

Plana göre üretici firma 70’e yakın yapıyı günümüze daha uygun bir kampüs oluşturmak için yıkıp, yeniden inşa edecek. Bu girişimin bir parçası olarak 7,5 milyon feetlik  (yaklaşık 2.3 milyon metrekare) alan yeniden inşa edilecek. Şirket ayrıca birkaç yeni park alanı inşa edecek bununla birlikte yıkılan eski park yerlerinin bir kısmı üzerine yol ve yeşil alan imar edilecek.

Projenin inşası ay sonunda, Ford Araştırma ve Mühendislik Merkezi’ni içeren kampüs kısmının inşası ile başlayacak. 2023 yılında çalışma tamamlandığında kampüs, yeni bir tasarım merkezi, gelişmiş çalışan hizmetleri ve gelişmiş bağlantı seçeneklerine kavuşmuş olacak. Proje’nin tam olarak 2026 yılında sona tamamlanması planlanıyor.

 

 

 

ramazanyikici

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği 2.Sınıf öğrencisiyim.Büyük bir F1 hayranı olmakla birlikte, Otopark'ın otomobil sevgisini arttırdığı binlerden biriyim.Bir BMWhayranıyım, daha ötesi değil.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu