Haberler

Küçük pilot




Hız bağımlılığı çocuk yaşlarda ortaya çıkan karşı konulamaz bir arzudur. Bu eğitim çocuk yaşlarda başlar, gençlik ve olgunluk yıllarında kariyer basamakları hızla çıkılır. Örnek vermek gerekirse, Formula 1 eğitimi 8-9 yaşlarında başlar, kişi kendini ve vücudunu bu amaç için yıllar boyu eğitir. Ancak, karşılaştığımız bu organizasyonda sürücü henüz 5 yaşında bir kız çocuğu ve yarış tipi ise drag.

Alışık olunmayan bu durumun kahramanı Lila Kalis, daha 5 yaşında olan yarışçı geçtiğimiz günlerde kendi boyutlarına yakışır bir araçla yarım millik drag yarışına katıldı. Yangına karşı dayanıklı pembe tulumunu giydikten sonra elektrikli Corvette marka otomobilinin direksiyonuna geçti ve o keyifli anlar başladı.

30 km/s hıza ulaşan Lila, bundan daha iyilerini yapacak cesarete sahip duruşuyla dikkatleri üzerine çekti. Tabi ki bu organizasyon tamamen eğlence amaçlı, çocukları böyle aktivitelere dahil etmek ailelerin onlarla geçirdiği ortak zamanı arttırmayı sağlıyor.

Geçtiğimiz günlerde buna benzer bir olaysa Irak’ta gerçekleşti, 3 yaşındaki çocuk babasının 5 serisiyle donat çizerken babası onun videosunu çekiyordu. Hiçbir güvenlik önlemi olmayan ve tehlikeli olan bu video bize biraz da çocukları işin içine nasıl katmamız ve katmamamız gerektiğini özetler şekilde.

İyi Seyirler

https://www.youtube.com/watch?v=ImSmrzqdakQ

Salih Erdoğan Çağlayan

Bilkent İşletme mezunu. Yaş 25, meslek dış ticaret. Memleket Ankara.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Alttaki video için,
    1 adet mal baba
    1 adet ayağı gaz pedalına basabilecek herhangi bir yaştaki çocuk,
    1 adet de arkadan çeker yeterli.

    Ama kilit nokta babanın mal olması.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu