Haberler

Makyaj seti ile gelen DS3 Givenchy




Yılın başında makyajlanan DS3’ün sınırlı sayıda üretilecek olan Givenchy Le MakeUp versiyonu ortaya çıktı. Hatchback ve cabriolet versiyonları olan otomobilin hedef kitlesi zaten alıcılarının çoğunluğunu oluşturan kadın müşteriler olarak hedeflenmiş. Otomobilin dış rengi olarak inci beyazı rengi gövde için kullanılırken; tavan, yan aynalar ve jant kapaklarının iç kısmı gibi detaylarda ise fısıltı moru isimli renk kullanılmış.

Bu versiyonu diğer makjaylı DS3’lerden ayıran başlıca özellik ise kol dayamanın içinde bulunan makyaj seti. Otomobilde bulunan Givenchy Le MakeUp kitinin kullanımını kolaylaştırmak için ise LED aydınlatma kullanılan güneşlikler bulunmakta. Makyaj kiti ise dışarı çıkarken güzel gözükmeyi sağlayabilmesi için gerekli ruj, maskara, yüz pudrası ve oje gibi öğeleri içermekte.

Elegance donanım seviyesiyle gelen DS3 Givenchy’de siyah deri döşeme, 7 inçlik dokunmatik multimedya ekranı, 17 inçlik alüminyum jantlar ve DS modellerinde kullanılan LED Vision Xenon farlar gibi donanımlar yer almakta. Kadın müşteriler ise standart olarak sunulan arka park sensörlerinden ve istenmeyen kazaları önleyen yokuş kalkış destek sisteminden memnun kalacaklardır.

Kullanıcıların hayatlarını daha da kolaylaştırmayı amaçlayan DS3’de otomatik yanan farlar, klima, ısıtmalı ve katlanan ayna gibi donanımlara sahip. Daha çok donanım isteyenler için bu özel model acil yol yardım asistanına sahip DS Connect Box ile gelmekte.

Model 1.2 litrelik 110 hp’lik benzinli motor ve standart olarak manuel şanzıman ile gelmekte ama hedef kitlesi göz önüne alındığında alacak kişilerin ekstra ücret ödeyerek otomobili 6 ileri otomatik şanzımanla alacakları düşünülebilir.

DS World Paris etkinliğinin bir parçası olarak tanıtılan otomobil İngiltere’de 83 bin TL fiyat etiketiyle satılacak, otomatik şanzımanlı modele ise 6 bin TL farkla sahip olunabilir. Cabrio model içinse manuel ve otomatik şanzıman fark etmeksizin 9 bin TL fark talep ediliyor.

Ali Serdar GÖK

1995 Adana doğumluyum. Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı okumaktayım. 7 yaşımdan bu yana arabalar hobilerim arasında hep ön planda olandı. Ehliyetimi almamla beraber hobim tutkuya dönüştü. Şimdi bu tutkumu otopark.com ile devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

3 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu