Haberler

Marmaris’te klasik geçidi




Klasik Otomobil Kulübü tarafından Marmaris Belediyesi ve Olive Farm katkılarıyla organize edilen 19. Batı Anadolu Klasik Otomobil Yarışı 13-15 Mayıs tarihleri arasında Marmaris Auto Sport Fest kapsamında gerçekleştirildi. Türkiye’nin birçok farklı bölgesinden Marmaris’e gelen, en eskisi 1952 model bir Citroen B11 olan 38 klasik otomobil Marmaris’te ilk kez düzenlenen festivale büyük renk kattı.

3 gün boyunca Marmaris-Datça-Dalyan parkurunda devam eden yarış sonunda 1969 model Peugeot 504 Cabrio ile Ecem Araman-Gizem Araman birinci olurken, Zeki Baştürk-İbrahim Tunç 1980 model BMW 316 ile ikinci ve 1957 model Volkswagen Karmann Ghia ile Yunus Üstün-Han Ataç üçüncü oldu. Organizasyonun ödül töreni ise 15 Mayıs akşamı Grand Yazıcı Club Turban balo salonunda gerçekleştirildi ve genel klasman ile kategorilerinde dereceye giren sürücülere ödülleri takdim edildi.

Kaynak: TOSFED

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu