Haberler

Ford Fusion Sport dopingli yakalandı!




2017 Ford Fusion (Mondeo) Sport, beklenenden güçlü geliyor. 2.7 litrelik çift turbo beslemeli V6 EcoBoost motora sahip olan yeni Fusion, Ford’un ilk verilerine göre 325 beygir ve 475 Nm torka sahip olacaktı, Ford beklentiyi biraz düşük tutarak sürpriz yapmak istemiş olmalı ki yeni rakamlara baktığımızda torku 515 Nm’ye çıkarmayı başardığını görüyoruz. Ayrıca dopingli bu motorun bir nebze ekonomik olduğunu söylemek dahi mümkün.

Bu rakamlar ise Ford Fusion Sport’u V6 motorlu en güçlü orta boy sedan yapıyor. Bu rakamların otomobile homurtu olarak bir dezavantajı olduğu söylense de, bu oldukça tartışmaya açık bir durum olduğundan otomobil severler için bu homurtu adeta bir keyfe dönüşebilir.

Standart olarak 4 tekerlekten çekiş sistemine sahip olan Fusion Sport, spoyler, LED farlar, 18″ jantlar ve sürekli kontrollü süspansiyon sistemini de standart olarak sunuyor.

Aşağıda Ford’un sürekli kontrollü süspansiyonunu ve çalışma prensibini izleyebilirsiniz.

Herkese güvenli ve keyifli sürüşler…

 

cgrkn

2015 yılı Makine Mühendisliği mezunuyum. Otomobil tutkum 5 yaşındayken yoldaki arabaların markalarını saymakla başladı ve makine mühendisi olmamı kaçınılmaz kıldı. Artık uzun yıllardır takip ettiğim Otopark.com ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Yeni çukur algılama sistemi güzel olmuş. W222 S-Sınıfında da buna benzer çukur görünce süspansiyonu yumuşatma özelliği vardı sanki.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu