FeaturedHaberler

Bakü’de pit stop rekoru kırıldı!




Formula 1 her ne olursa olsun bir takım oyunudur. Evet, insiyatifin çoğu sürücünün kabiliyetlerinden oluşur ancak, sürücü ne kadar kabiliyetli olursa olsun; altında hızlı bir otomobil, pit alanında fırtına gibi bir takımı yoksa zafer biraz uzaktır.

Yarışın süre geldiği zamanlardaki en değerli saliseler olarak adlandırılan pit stop süreleri, her takım için büyük önem taşımakta. Formula 1 tarihinde şu ana kadar her yarışta en hızlı pit stopları yapan takım Williams olmuştu.

Bakü’de ise Williams daha da hızlanarak Felipe Massa’nın lastiklerini yalnızca 1.92 saniyede değiştirmeyi başardı. Buyrun izleyelim:

Kaynak: Onedio

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Hakaret olarak algılanmasın lütfen. Hayvan oğlu hayvanlar demek istiyorum.
    Keşke slow mo kamera ile çekim yapılsaydı bir de. Uzun uzun zevkle izlenirdi işte. Ulan 2 sn göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu