Haberler

Ceza yerine kolonya, lokum ve şeker




Ramazan Bayramı dolayısıyla trafiğin yoğunlaştığı Muğla-Denizli, Muğla-Aydın, Milas-Bodrum, Gökova-Marmaris ve Fethiye-Dalaman güzergahında polis ekipleri, sürücülere kolonya, lokum ve şeker ikram etti.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenli seyahat koşullarını oluşturmak ve bayram yoğunluğuyla artan trafik kazası riskini azaltmak amacıyla denetimlerini sürdürdü.

Muğla-Aydın karayolu ve Muğla-Denizli karayolunda denetim yapan trafik ve asayiş ekipleri bölgeye gelen ziyaretçileri durdurup, kolonya, lokum ve şeker ikram ediyor. Bayram süresince devam edecek uygulama ile sürücülere, uzun yolculukları sırasında mola verdirilmesi amaçlanıyor.

bayramda polis denetimi-3

Muğla Valisi Amir Çiçek, kentteki uygulama noktalarını ziyaret ederek, görevli polislerin bayramını kutladı. Tatil için Muğla’ya gelen ziyaretçilerin araçlarını durdurarak bayramlaşan Çiçek, kentteki trafiğin bayram tatili nedeniyle yoğun olduğunu hatırlattığı sürücüleri, dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Sürücülere şeker, lokum ve kolonya ikram eden Çiçek, araçlardaki çocuklara oyuncak hediye etti.

bayramda polis denetimi-2

Çiçek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı dolayısıyla Muğla ve ilçelerinde yoğun trafik yaşandığını belirtti.

Bayram tatili süresince özellikle Muğla-Denizli, Muğla-Aydın, Muğla-Milas, Milas-Söke, Milas-Bodrum, Muğla-Gökova, Gökova-Fethiye ve Gökova-Marmaris hatlarında yoğun denetim yapılacağını belirten Çiçek, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmesi için tüm ekiplerimizle yoğun çaba sarf ediyoruz. Uygulama noktalarından durdurulan sürücüler görevli polis ekipleri tarafından da denetleniyor. Biz kentimizde hiçbir olumsuzluğa meydan vermemek için çalışıyoruz.” dedi.

Çiçek, tatilcilerin dönüşlerini de takip edeceklerine işaret ederek, “Özellikle turizm bölgelerindeki güzergahlarda trafik ekipleri, emniyet kemeri, fazla yolcu ve trafik kuralı ihlalleri konusunda denetim yapacak.” dedi.
bayramda polis denetimi-1

Kaynak : NTV

 

Nihat Özkuş

1985 İstanbul doğumluyum. DEÜ mezunu İnşaat Mühendisiyim. Otomobil çocukluk tutkum. Direksiyon başında geçince yüzümde bir gülümseme oluşuyor. 2004'ten beri Tosfed gözetmeniyim ve artık Otopark'ın bir parçasıyım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu