Haberler

Lamborghini Huracan Superleggera, Ring’i inletiyor




Casus fotoğrafçılar Lamborghini Huracan Superleggera’yı Nurburgring’de test edilirken yakaladı.

Özenle kamuflajlanmış olan İtalyan aygırı, bu kadar çabaya rağmen müthiş sesini, arka şeritlerini ve yeni ön tamponunu gizleyemedi. Göründüğü kadarıyla otomobil, yola daha iyi basması için yeni bir arka difüzöre, spoylere ve sporcu görünümünü korumak adına çift çıkışlı egzoz sistemine sahip.

Huracan’ın 610 HP gücündeki 5.2 litrelik atmosferik V10 motoru performans için yeterli gibi görünse de, markanın Superleggera’da iyileştirmeye gidip motor gücünü 650 HP’ye çıkaracağı da söylentiler arasında. Kağıt üstündeki değerler daha açıklanmamış olsa da bu yeni canavarın 100 kg kadar diyete girmesi, 0-100 km/s hızlanmasını 3.2 saniyenin altında bitirmesi ve maksimum 325 km/h hıza çıkması bekleniyor.

Gürkan Baştürk

1994 Bursa doğumluyum. Ege Üniversitesi'nde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği okumaktayım. Çok küçük yaşlardan beri araba tutkunuyum. Araba kullanmaya 17 yaşımda 1988 model bir Şahinde başladım, 1998 model bir Ford Fiesta ile devam etmekteyim.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Lamborghini Huracan muazzam bir otomobil Superleggera modelini de sabırsızlıkla bekliyorum. Her ne kadar yerini aldığı Gallardo modelinin yerinde olsada Huracan’ın iyi bir otomobil olduğu gerçeğini asla değiştirmiyor. Gallardo mu Huracan mı deseler tartışmasız efsane Gallardo tercih ederim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu