Haberler

Audi A6 Allroad’a rakip geliyor




E Serisi All Terrain Ekim ayında düzenlenecek olan Paris Motor Show’ da sahnede olacak. Daha öncesinde zaten yayınlanan casus fotoğrafları sayesinde E Serisi All Terrain’in nasıl göründüğünü hayal etmek zor değil. E Serisi Estate altyapısına sahip olan modelde kullanılan bolca plastik aksam, gövde altı korumalar ve ayarlanabilir süspansiyon, otomobilin görüntüsünü oldukça değiştirecek ve engebeli arazideki performansını arttıracak gibi görünüyor.

E Serisi All Terrain’in, Audi A6 Allroad’a rakip olarak çıktığı oldukça belli. Peki bu rekabette Mercedes Benz’i öne geçirecek olan detaylar neler? E Serisi Estate gibi premium bir kaliteye sahip olacak model ne yazık ki A6 Avant’tan daha pahalı olacak. Bunların yanında baş mühendis Michael Kelz, “dört tekerden çekiş sistemi ve yükseklik ayarlı havalı süspansiyon sistemi modelde yer alacak. Ayrıca en az bir SUV veya Crossover gibi zorlu yollarda rahat bir şekilde ilerleyecek” açıklamalarında bulundu.

Mercedes Benz, E Serisi All Terrain’i Amerika’da satmayı düşünmüyor. Amerika’da yoğun SUV talepleri bu tür modelleri açıkta bırakıyor ve hali hazırda olan E-Class Estate zaten bu ihtiyaçları karşılıyor. En azından All-Terrain’e önemli değişikler gelmeden bu tür bir planın olmadığı söylenebilir.

Kaynak: tobiasbuettner.de

ANIL BULUT

Trakya Üniversitesinde Mak Müh okumaktayım.1997'de arka koltukta dikilerek babamı gözlemlemek, ne olduğunu anlamakla başladı bu tutku.Şimdilerde ise kendi aracım olan Opel Corsa ile şoför koltuğunda devam ediyor:)

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Audi A6 allroad’a E serisi all terrain rakip gelecek. Audi A6 all terrain diye bir model yok düzeltilir ise sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu