İlk Sürüş

İlk Sürüş | Renault Koleos




Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

31 Yorum

  1. Emeğinize sağlık. Yalnız izolasyon iyi yapılmış dediniz fakat 13.36’da yalnış duymadıysam ciddi rüzgar sesi var. Arnavut kaldırımlı yolda ise genelde çoğu araç yol sesi alır ki koleos’da da yol sesi var gibi görünüyor. Tabii kameranın mikrofonundan ne kadar sağlıklı bir değerlendirme yapılır orası da soru işareti ama yalıtım mevzusuna ek bir çaba sarf edilmemiş gibi hissettirdi.

  2. Asıl testini merakla bekliyoruz şahsen eğer dediğinize göre 19 larla konforluysa burda da orta düzeyde olur diye düşünüyorum.Bahadır reis te iyi oluyo ayrı bir tat katıyo.Elinize sağlık.

  3. Ağzınıza sağlık bu formattaki videolarınızı 30 dakika olsa bile sıkılmadan izlerim. Bahadır Bey’i seviyoruz, diğer videolarda da görmek isteriz.

  4. güzel testti. emeğinize sağlık. havalimanında bindiğiniz araba renaultun hangi modeliydi acaba ?

  5. Nissan x-traillere yakın bır fıyatla cıkarırlarsa satıs rakamı yakalayabılır, yoksa kaybolur gıder bence.

  6. Ellerinize emeginize saglik. Sıkılmadan izliyor hatta daha uzun bir video olsaymışta diyorum. Alişkanlk yaptiniz. Tsk otopark.

  7. Ya bu Bahadır abiyi ekibe alsanız süper olur çok candan birine benziyor Doğan abi ile de baya makara oluyorlar.

  8. 90 euroya naparııııım, başka bir şeye de binebilirim 😀 neyse Aventador güzel 😀

  9. Yalnız Renault tasarım işinin epey bokunu çıkardı, bari biraz değiştir be, farlar aynı, tamponlar aynı, gerçekten ayıp ayıp. Bu kadar beleşçi olunmaz. Bütün Renault modellerini yan yana koy, anlamak imkansız, anca boyutlardan anlarsın.

    1. Piyasadaki tüm firmalarda bu şekilde zaten. Polonun önden ne farkı var golf den. Mercedes e ile s seriside birbirinin ikizi gibi. Bu kadar taraflı bakmayın.

  10. Bahadır abimiz Sinan abiden daha samimi gelmeye başladı bana. Bahadır abimizde keşke ekipte olsa.

      1. Ulan fikrimizi, düşüncemizide paylaşamayacaksak ne halt etmeye yaşıyoruz. Şahsi görüşümdür sanane kardeşim.

  11. Renault , arka stop ve ön farları Talisman’a koyunca hoş geldiğini farketti , pazar da beğendi. Baktı güzel hiç riske girmeden Megane’a çaktı şimdi Kaleos a çakmış . Yakında Kadjarda da ortaya çıkar … Güzel olan bir şeyi çok fazla yapınca albeniden çok kızılay mı dağıtıyor olayına dönüyor olay …

  12. Supra’nın konsepti güzel süpriz oldu, seri üretime geçtiğinde onu da test etmek nasip olur inşallah.

  13. nissan tasarlamış gibi.. bunu elbette kötü bir yorum olarak söylemiyorum.. bence ortaklıkları oldukça faydalı oldu.. bu segment suvları bir ölçüde yaratmış marka nissan.. araç qashqai ile x-trail karışımı gibi duruyor, fiyatı da bu ikisinin arasında olur diye tahmin ediyorum..

  14. fiyat 155 ve üzeri olursa en üst donanımda çok zorlanır hatta satamayabilir. bagaj hacmi dıştan görüntüsüyle hiç uyuşmuyor

  15. çok güzel sunuyorsunuz, yanında birisi varken bırak o açsın şu kutuları sen elini direksiyondan, gözünü yoldan pek ayırma dostum,lazımsın bize seviyoruz seni:)

  16. Yeni Koleos’un satışlarda kardeşi Nissan X-Trail’i geride bırakacağını düşünüyorum. Renault-Nissan grubu geleceğin en iyi otomobillerini üretecek iki marka arasında. Renault-Nissan grubu çok yakında Toyota ve Volkswagen’in üzerinde markalar olacaklar. X-Trail’in kasası eski sadece X-Trail makyaj operasyonu geçirdi yeni Koleos sınfındaki en iyi SUVlardan bir tanesi ve yeni Koleos kardeşi X-Trail’in bir tık daha ilerisinde

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu