Haberler

KTM Duke 800 test edilirken görüntülendi!




Geçtiğimiz günlerde yeni Duke 125’in casus fotoğrafçılara yakalanmasının ardından, bu kez ailenin yeni üyesi Duke 800 test edildiği sırada casus fotoğrafçılarca görüntülendi.

KTM Ceo’su Stefan Pierer’in 2014 yılında yaptığı açıklamayla başlayan 500 ve 800 cc’lik paralel iki silindirli ünitelerin geliştirilme macerası, görüntülerdeki yeni Duke 800 ile hayata geçmiş bulunuyor. Öyle ki Duke 690 ile 1290 arasındaki vadiye köprü kurması beklenen modelin, biraz geç kaldığı aşikar.

Her ne kadar görsellerdeki motosikletin Duke 800 olduğu KTM tarafından doğrulansa da, boyut ve hacimce motosikletin 500cc’lik bir nakeddan hallice olduğunu sizler de farketmişsinizdir. Öte yandan ise model; yeni eklenen ters maşa, öndeki çift diskli fren sistemi, far üstündeki minik cam ve kalın egzoz çıkışı sayesinde sahip olduğu radikal çizgisini daha eşsiz bir kıvama getirmiş.

Tekrar Pierer’in yaptığı açıklamaya dönecek olursak, yeni ünite ve motosikletlerin tıpkı Duke 125 ve 390 gibi Hindistan’da üretileceğini belirtirken, bahsi geçen yeni modellerin bu sonbaharda lanse edileceklerini ve önümüzdeki yılın başlarında da sokaklarda fink atacağını ekleyerek açıklamasına son verdi.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu