Haberler

2017 Suzuki GSX-R250 çizimleri karşınızda!




Avustralya’nın önde gelen motosiklet medya organlarından amcn.com, 2017 yılında piyasaya sürülecek olan Suzuki GSX-R250’nin patent çizimlerini sızdırmayı başardı.

Ne zamandır üzerinde çalışıldığı bilinmez ancak, CBR 250RR’ın da yayınlanmasıyla birlikte gittikçe kızışan (H2R egzozuna dönen) 250 cc’lik süper sport pazarına Suzuki de ortak olacağa benziyor.

Bu haklı rekabetin gereksinimleri üzre hacimsel anlamda büyüyen 250 cc’lik motosikletler, artık neredeyse 300 cc’lik bir üst segmentle başa baş mücadeleye girecek seviyeye geldi. Ağabeyi GSX-R1000’den de esintiler taşıyan yeni GSX-R250’nin patent çizimlerinde yer aldığı detaylarda, İnazuma ile aynı bloğu kullandı az çok belli oluyor.

Bu ufacık detay hepimizi büyük bir yasa boğarken, Suzuki’nin ufak hacimlerde performans anlamında daha fazla gelişmesi tüm dünya tarafından bekleniyor. İnazuma da kullanılan 248 cc’lik çift silindirli 24 beygirlik ünite, tek silindirli CBR 250R’ı ilk adımda halt edebilir ancak, modelin güçlü rakipleri Yamaha R25, CBR 250RR ve KTM RC 250 karşısında ne yapacağı ise büyük bir merak konusu.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Apaçinin dostu Suzuki o bloktan 40 beygir çılartıp ortalığı ağlatır demedi demeyin 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu