Haberler

Yeni E63’ler kendi çöplüklerinde yakalandı!




Önümüzdeki Ekim ayında düzenlenmesi planlanan Paris Motor Show’da kullanıcılarıyla buluşacak olan E63 Sedan’ın duyurulmasının ardından, casus fotoğrafçılar modelin sedan ve station wagon karoserli versiyonlarını test edildiği sırada videoya almaya başardı.

İlk bakışta sadece yenilenen E63 AMG’nin Estate versiyonu olarak görülen model, detaylı incelemeler sonunda ”Black Series’mi geliyor?” sorusunu akıllara getiriyor. Gün geçtikçe kamuflajlarından kurtulan modeller, bu kez büyüyen hava girişlerini ve şu ana kadar hiçbir E-Serisi’nde bulunmayan türde bir kaputla bezendiklerini gözler önüne seriyor.

Bunların yanı sıra daha rijit görünen marşpiyeller, arka difüzör ve spoiler ile birlikte modelin sportif görünüşüne adeta level atlatmış. Videonun sonlarına doğru objektife giren sedan karoserli aracın, tamamen kamuflajlı olması ise dikkatlerden kaçmadı. Black Series adı verilen versiyon olduğu tahmin edilen aracın sesinin de diğer modellere göre daha tok olduğunu ilk anda farkedebilirsiniz.

Standart haliyle 4 litrelik çift turbolu V8 üniteye sahip olacağı tahmin edilen E63 AMG’ler, Estate’inden Sedan’ına üretilen 571 beygir ve 750 Nm torku dört tekerlekten çekiş sistemi ile yere aktaracak. Elimize ulaşan bilgilere göre ‘S’ versiyonunda ise modeller 612 beygir ve 850 Nm torku kullanıcılarına sunacak. Black Series’in detayları her ne kadar yayınlanmamış olsa da bu neslinde de dudak uçuklatacağı aşikar.

Ekim ayından düzenlenenecek olan Paris Motor Show’da görücüye çıkacağı açıklanan E63 AMG Sedan’ın ardından, modelin Estate versiyonu da kullanıcılarıyla buluşacak. Tabii ki ast solist Black Series hepsinden sonra sahneye çıkacak ve bu güne kadar üretilen en güçlü Black Series olacak!

Gelin hep beraber bahsi geçen videoyu izleyelim:

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu