Haberler

Dacia Duster’a farklı bir dokunuş: Duster Black Touch




Dacia Duster makyajlanıyor!

Herkesin bildiği gibi, Dacia Duster her zaman ekonomik SUV segmentinde başları çekmiştir. Eskiden Duster’ın en donanımlı paketinin adı ‘Prestij’ olarak geçiyordu. Firma, model makyajlandıktan sonra donanım ismini değiştirerek ‘Black Touch’ adını verdi.

Fransa’da 2013 yılından beri en çok satan SUV listesinin başında yer alan Duster’ın makyajlı haline baktığımızda parlak arka radyatör ızgarası ve yan ayna başlıklarıyla oldukça farklı görünecek gibi. Bunun yanında sis farlarının etrafını çevreleyen saten krom çerçevelerle eski versiyonlarından net bir şekilde ayırt edilebilecek.

Kapı direklerinde ve standart olarak sunulan 16 inç alaşımlı jantlarda kullanılan siyah renkler de dikkat çekiyor. İç kısma bakıldığında siyah renk ile vurgulanmış deri direksiyon simidi göze çarpıyor.

TCe 125 turboşarjlı ve önden çekişli ünite için fiyatlandırma 17100 Euro’dan başlıyor. Aynı motora sahip dört çekerli sistem için 2000 Euro daha vermek gerekiyor. Dizel cephesinde Renault’un klasikleşen dCİ 110 HP motoru 4×2 versiyon için 17800 Euro, 4×4 modeli içinse 19800 Euro fiyat etiketine sahip. En baz atmosferik 115 HP motorlu 4×2 versiyonun fiyatı ise 11990 Euro.

Duster’ın yeni versiyonu 2017’de tanıtılacak. Genişlik olarak büyüyeceği ve yedi koltuklu versiyonun geleceğine inanılıyor. Muhtemelen daha zengin tasarım ve donanım özellikleri bekleniyor.

Türkiye’de de oldukça ciddi satış rakamlarına ulaşan Duster’ın bu yeni modellerini 2017 yılı içinde bayilerde görmeye başlayabiliriz. Ayrıca 2017 İstanbul Autoshow’da Dacia’nın standı oldukça renkli olacak gibi gözüküyor.

Necati Erdoğan

Otomobiller vazgeçilmezim. Her zaman söylerim, otomobillerin olduğu bir odaya kapatsalar yeme ve içme harici başka şeye ihtiyaç duymam. Otopark.com ile tanıştığım günden beri müptelasıyım. Türkçe öğretmeniyim. Bu camiaya katkıda bulunmaktan onur duyuyorum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu