FeaturedHaberler

Kurban Bayramında hangi köprüler ücretsiz?




9 gün sürecek Kurban Bayramı tatili 10 Eylül Cumartesi gecesi başladı. Peki uzun bayram tatilinde hangi köprüleri ücretsiz olarak kullanabileceğiz?

Sürücüler Karayolları Genel Müdürlüğü’nün tüm Türkiye’de işlettiği otoyollardan, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden 19 Eylül Pazartesi günü sabah saat 7’ye kadar ücretsiz olarak geçiş yapabilecekler. Yeni açılan Osmangazi Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü ise özel sektör tarafından işletildiği için ücretsiz geçiş kapsamında olmayacak.

Bununla beraber İETT İstanbul’da toplu taşımanın bayram boyunca %50 indirimli olarak sunulacağını açıklarken, belediyelerin kurduğu toplu taşıma hizmetleri 12-15 Eylül arasında ücretsiz olarak kullanılabilecek.

OTOPARK.COM olarak bütün takipçilerimize iyi bayramlar ve güvenli sürüşler dileriz.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Bak orada bir sürü köprü var, otoyol var. Allah rızası için Çanakkale'deki feribotları kullanmayın 😀 Sonra bir sürü sıra…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu