FeaturedTestler

Test | Yamaha Tracer 700 & MT 07




Yamaha’nın MT-07 serisi 2013 yılında ilk çıktığında gerek ürettiği torku ve kıvarklığı, gerekse fiyatıyla ortalığı kasıp kavurdu. 2015 yılında ise sevilen MT 09’un All Rounder modelini piyasaya süren Yamaha büyük bir başarıya daha imza atmış oldu. Şimdi ise Abisi Tracer 900’ün daha küçük versiyonu olan Tracer 700 ile pazara giren Yamaha, insanların akıllarına bir takım soru işaretleri getirdi. MT-07 ile arasında olan fiyat farkına değer mi? Ve halı hazırda yıllardır üretilen aynı sınıftaki isim yapmış Japon rakipleri kadar iyi mi?

Kardeşler Yamaha’ya Tracer 700 için teşekkürler.

Tracer 700’de bulunan Mivv egzoz için: http://www.motoliz.com/

 

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Testte biraz Motorcyclist Magazine kanalının havasını yakaladım. Ari Henning ve Zack Courts’de aynen böyle iki kişi çıkıp motorları karşılaştırıyolar.

    Oradan mı esinlendiniz bilmiyorum, çokta önemli değil.

    Bence ayarı tutturmuşsunuz. Aşırı geyik yapmadan, sürüşe dokunan bütün etmenleri gayet anlaşılır biçimde sırasıyla anlatmışsınız.

    Aytek Akakça da ekibe renk katacaktır.

    Tekeriniz düz bassın gençler.

    1. MCN bizim de fazlasıyla takip ettiğimiz ve örnek aldığımız bir kanal, yorumunuz için çok teşekkürler

    1. Videonun açıklamasında yazdığı gibi, Volkan ve Abdullah çekimlerde bizimle birlikteydi

  2. “Ejderya” yatıyorsa tamam :)) şaka bir yana çok keyifli tadında bir çalışma olmuş. Aynı ayarda devamını bekliyoruz. Başarılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu