Haberler

Benzersiz Tesla Model X’in fiyatı el yakıyor!




Tesla müşterileri için özelleştirmeler sunan T Sportline firması, markanın SUV sınıfındaki temsilcisi Model X için özel bir çalışma yaptı. Dünyaca ünlü alışveriş sitesi eBay üzerinden satılığa çıkarılan Tiffany mavisi rengindeki Model X, yapılan özel dokunuşlar ile “benzersiz” sıfatının hakkını veriyor.

T Sportline tarafından adeta baştan yaratılan otomobil 2016 model ve sadece 4184 kilometrede. Model X’in beyaz olan dış yüzey rengi 3M vinil kaplama ile son zamanlarda oldukça popüler olan Tiffany mavisi rengine dönüştürülmüş. Orijinalinde gri renkte olan jantlar ise MX5’in ürettiği parlak siyah jantlar ile değiştirilmiş. Bu arada devasa jantları yine otomobilin fabrika çıkışı versiyonunda bulunmayan Pirelli Scorpion Zero lastiklerin yolda tuttuğunu da belirtelim.

Değişiklikler Model X’in arka tarafında da devam ediyor. Karartılmış stop lambaları ve siyah bagaj çıtası dikkat çekerken yine siyah renkteki Tesla logosu bu ambiyansı tamamlıyor.

Otomobilin iç kısmında dışı kadar radikal bir modifiye anlayışı uygulanmamış. Kapı altı aydınlatmaları, tavan ve bütün camlarda 3M Crystalline cam filmi, T Sportline logolu ekstra ince paspaslar, karbon fiber-deri karışımı direksiyon simidi kaplaması ve kapı içlerindeki siyah döşemeler gibi detaylar Tesla Model X‘in cafcaflı dış mekanından sade ve oturaklı bir iç mekana geçişini sağlıyor.

593 beygir gücündeki otomobile yapılan 44.000 dolar tutarındaki harcamaların içerisinde performans kazandıracak herhangi bir eklenti bulunmuyor. Halihazırda sıfır kilometresi 115.000 dolara satın alınabilen Tesla Model X’in açık arttırmadaki değeri ise 188.000 dolar olarak belirlenmiş durumda. Özellikle fiyatı ile şaşırtan bu özel otomobil bakalım yeni sahibini bulabilecek mi?

 

 

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Teslanın en ayar olduğum arabası, Uyduruk kapı için 20 30 tane radar çalıştırıp ceyranı bitiriyorlar. Bildiğin Cmax kapısı gibi sürgülü bir şey yeterdi. Aileler 4×4 elektrikli suv diye kapıları açılınca Tesla T si yapan reklam arabası aldılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu