Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Aston Martin Vantage ve DBS Superleggera 007 Edition tanıtıldı




007 James Bond serisinin 25. filimi olan No Time to Die’ye özel olarak sadece 25 adet üretilecek Aston Martin Vantage 007 Edition ve DBS Superleggera 007 Edition modelleri tanıtıldı.

Sinema tarihinin en ikonik karakterlerinden biri 007 James Bond olabilir. James Bond her zaman İngiliz lüks spor otomobil üreticisi Aston Martin’in üretiği araçları kullanır ve tüm dünyada James Bond demek Aston Martin demek Aston Martin demek ise James Bond demektir.

007 James Bond serisinin 25. filmi olan No Time to Die’de de 007 James Bond’u canlandıran Daniel Craig’i yine iki farklı Astan Martin modeli kullanırken göreceğiz.

James Bond: No Time to Die Kasım ayında vizyona girecek vizyona girmeden önce yeni bir filme özel sınırlı sayıda üretilen iki farklı Aston Martin modeli tanıtan marka, Aston Martin 007
Edition modelleri ile karşımıza çıktı.

Aston Martin Vantage 007 Edition ve DBS Superleggera 007 Edition

007 James Bond No Time to Die filiminde James Bond Aston Martin DB5 ve Aston Martin DBS
Superleggera kullanırken karşımıza çıkacak. 007 Edition olarak Aston Martin ise bizlere Vantage 007 Edition ve DBS Superleggera 007 Edition modellerini tanıttı.

Aston Martin DBS Superleggera 007 Edition temel olarak tabi ki bir Aston Martin DBS
Superleggera, fakat özel Seramik Gri renk’i ve siyah karbonfiber detaylara sahip model sadece 25 adet üretilecek olan özel bir seri. Kaputunun altındaki 5.2 litrelik V12 motor ise 715 beygir güce sahip bir canavar.

Subaru Impreza WRX STI Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu