Haberler

Toyota Eski Dostlarını Unutmuyor




Toyota, 2007 yılı ve öncesi seçili Corolla ve Yaris modelleri için yıl sonuna kadar sürecek çok geniş kapsamlı servis ve bakım günleri düzenliyor. “Eski Dostlar” programından yararlanacak Corolla ve Yaris sahiplerini avantajlı menüler ve cazip fiyatlı yedek parçalar bekliyor.

Corolla ve Yaris kullanıcıları bu programdaki büyük avantajlardan ve fırsatlardan yararlanacaklar. Bunlar arasında; Motor Yağı değişim menüsü 94 TL’den, ön fren balatasının da dahil olduğu cazip fiyatlı orijinal yedek parça menüsü ise 96 TL’den başlayan fiyatlarla sunulacak.

Toyota’nın Türkiye’ye yayılmış 57 plazasına gelenler avantajlı menüler ve cazip fiyatlı yedek parçaların yanında ücretsiz check-up’tan da yararlanacaklar.

Toyota, ayrıca 2007 yılı ve öncesi tüm modellerini de “Eski Dostlar Programı” kapsamında “Toyota Forever Kart Diamond” statüsüne de yükseltti. Sektörün en kapsamlı sadakat programı olan Forever Kart ile servislere gelenler yüzde 20 yedek parça, yüzde 30 işçilik indiriminden yararlanacaklar ve yüzde 5 oranında BP’den akaryakıt hediyesi kazanacaklar.

Diamond Kart statüsüne yükselen Forever Kart sahipleri ayrıca ücretsiz olarak 1 yıllık Medline acil sağlık hizmetleri üyeliklerini de başlatmış olacaklar.

Harun Şen

Like Mr. Clarkson said: POWEEEEER !!!

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu