Haberler

Yeni Opel Corsa kameralara yakalandı




Taze taze gelen görüntülere göre yeni nesil Corsa geliştirilme aşamasına girdi. Küçük sınıfın başarılı temsilcisi yenilenmiş tasarımı ve motor seçenekleri ile banda girmek için gün sayıyor.

Kameralara yakalanan kamuflajlı modelin ön farları güncel modelle benzerlik gösterse de, birebir bu biçimde üretilmeyeceği göz önünde bulundurulursa ve eğer Opel’in yeni tasarım dilini bu modele de yansıtacağı düşünülürse daha da çekici bir görünüm biz otomobil severleri bekliyor.

Güncel Corsa’da, Fiat Punto ile ortak bir platform kullanılırken, gelecek nesil kuzeni Chevrolet Sonic ile aynı altyapıyı paylaşacak. Bu sayede modelin daha da hafiflemesi beklenirken, yeni 3 ve 4 silindirli motor seçeneklerinin de geleceği biliniyor.

Diğer fotoğraflara bakılırsa yeni Corsa’nın sedan versiyonunun geri geleceği de açıklanırken iki farklı sürümünün olacağı da gelen bilgilerden birisi. Çin’de üretilecek olan versiyonu Chevrolet Sail adıyla üretilecekken, diğer versiyonu Buick markası altında ve daha lüks bir iç mekanla satışa sunulacak.

Yeni Corsa’nın üretimine 2017’nin ikinci yarısında başlanacak.

Kaynak: tr.motor1.com

Gürkan Baştürk

1994 Bursa doğumluyum. Ege Üniversitesi'nde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği okumaktayım. Çok küçük yaşlardan beri araba tutkunuyum. Araba kullanmaya 17 yaşımda 1988 model bir Şahinde başladım, 1998 model bir Ford Fiesta ile devam etmekteyim.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu