Haberler

Mercedes-Benz’de 24.000₺’ye varan indirimler




Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Sprinter’e özel sunduğu kampanya kapsamında, ÖTV muafiyeti ile beraber 24.500 TL’ye varan indirimler mevcut bulunuyor. Ayrıca Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda yüzde 0,99 sabit faiz oranı ve 48 aya varan vade seçenekleri ile 531 TL’den başlayan aylık ödemelerden yararlanılabiliyor. Far ve yağmur sensörü, rüzgar savrulma asistanı ve şerit takip asistanı gibi standart güvenlik özellikleri ile tüm zamanların en iyi Sprinter’i kasımda avantajlı kampanyalarla sunuluyor.
Yeni Vito için Kasım ayında sunulan kampanya kapsamında 4.750 TL’ye varan indirimlere ek olarak, 0,89 sabit faiz oranı fırsatıyla aylık 778 TL’den başlayan ödemelerle farklı kullanım alanlarına uygun bu araca sahip olunabiliyor. Ayrıca tüm kamyon tipleri için hazırlanan kampanyada 200.000 TL’ye varan kredi tutarları için yüzde 0,65’ten başlayan faiz oranları ve 48 aya varan vade seçenekleri veriliyor. Euro ödeme seçeneklerinde ise araç Mercedes-Benz kasko ve bakım kredilerini kapsayan özel finansman kampanyasını tercih eden müşterilere 75.000 Euro’ya varan kredi tutarları için 0,10’dan başlayan faiz oranı uygulanacak.

Gürkan Baştürk

1994 Bursa doğumluyum. Ege Üniversitesi'nde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği okumaktayım. Çok küçük yaşlardan beri araba tutkunuyum. Araba kullanmaya 17 yaşımda 1988 model bir Şahinde başladım, 1998 model bir Ford Fiesta ile devam etmekteyim.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu