Haberler

2018 Mercedes C-Serisi yeniden görüntülendi




Mercedes makyajlı C-Serisi‘ni henüz birkaç ay önce test etmeye başladı. Buna rağmen casus fotoğrafçılar boş durmadı ve otomobilin küçük dokunuşlar yapılan iç mekanını görüntülemeyi başardı.

Aracın kokpit kısmında yapılan en büyük değişiklikler, Mercedes’in yeni 3 kollu direksiyon simidi ve gösterge panelindeki ekranın biraz daha genişlemesi olarak görülüyor. Bunlarla beraber multimedya ekranı da tamamen yenilenmiş ve tablet formundan çıkıp girintili bir şekle bürünmüş. Özellikle C ve E sınıfında yıllardır görmeye alıştığımız analog saat ise görünüşe göre yeni C-Serisi’nde yer almayacak.

Prototip modelin yalnızca ön tamponu kamuflajlı olduğu için dış tasarım ile ilgili konuşacak fazla bir detay yok. Ancak Alman marka tıpkı S-Serisi’nde olduğu gibi aracın test edilecek dış parçalarını teker teker deniyor olabilir, bu yüzden aracın nihai versiyonunun bu olduğu şuanlık muamma.

Yeni C-Serisi’nin güncellenecek motor gamında sürpriz olarak sıralı 6 silindirli bir motor yer alabilir. Bununla beraber Black Series adı altında daha güçlü bir AMG versiyonunun da tanıtılması olası görünüyor. Makyajlı C-Serisi sedan modelinin gelecek yılın ikinci yarısında veya 2018’in başında yollarda olması bekleniyor.

Görsel kaynakları: tr.motor1.com

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu