Haberler

LPG’ye 8 gün arayla ikinci zam geldi!




Petrol Ürünleri İş Verenler Sendikası (PÜİS), bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere otogaz fiyatlarına 3 kuruş zam yapıldığını açıkladı. Buna göre; otogazın litre fiyatı İstanbul ve İzmir’de 2,75 liradan 2,78 liraya, Ankara’da ise 2,79 liradan 2,82 liraya yükselecek.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklik gösterebiliyor. Hatırlanacağı üzere LPG’nin litre fiyatına 22 Kasım’da da 3 kuruşluk bir zam yapılmıştı.

Kaynak: Sözcü

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

8 Yorum

  1. Ben baya hömküre hömküre küfrettim ya babam duydu niye sövüyon dedi dedim baba lpgye gine zam gelmiş dedim o da küfretti

  2. Üzgünüm hocam izlemediğim için yorum yapamadım 🙂

  3. Petrol 3'te 1 fiyata geldiğinde ve kur bu seviyelerde değilken benzine gelen indirim ortadaydı. Döviz koptu gidiyor, petrol arzıda kısılacakmış. Başta benzin olmak üzere tüm yakıtlara ciddi zam gelir diye düşünüyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu