FeaturedHaberler

Yamaha Bunker Custom garaj partisi




Yamaha Türkiye’nin daveti üzerine katıldığımız Bunker Custom garaj partisi bir harikaydı!

1-4

Birçok custom motosiklet tutkunu ve Masashi Ogawa, Nihat Çadırcı, Ebru Ural gibi Yamaha tarafından önemli isimlerin de katılmasıyla gerçekleşen partide Yamaha’nın Custom motosiklete bakış açısı, Yard Built projesinin çıkışı ve projenin Türkiye ayağı olan Bunker Custom ekibi hakkında bilgiler verilip ilerideki custom motosiklet projeleri hakkında planlar açıklandı.

1-18

Bunker Custom ekibi tarafından yapılan, ilk defa 2016 yılındaki motosiklet fuarında karşımıza çıkan ve tam anlamıyla hayran kaldığım custom Xsr 700 partide sergilendi. Sizce de harika değil mi?

1-13

Aynı zamanda MOTED (Motosiklet Endüstri Derneği) başkanı olan Nihat Çadırcı ile yaptığımız röportajda Euro4 emisyonlarının 2017 yılında yürürlüğe tam anlamıyla girip girmeyeceği konusunda da bilgiler aldık.

1-8

Partide Bunker Custom’ın maskotu olan köpeciğin dışarı kaçmasıyla tadımız kaçsa da bulunmasıyla rahat bir nefes almış olduk.

asdff

Yamaha’nın bu seneki modelleri ve Bunker Custom Motorcycles hakkında daha detaylı bilgi için, içinde röportajların da bulunduğu etkinlik videosu yakında sizlerle 🙂

as

Son olarak Yamaha Türkiye’ye bu güzel davet için teşekkür ederiz.

Aytek Akakça

1992 İstanbul doğumluyum. Elektrik mühendisiyim. Çocukluğumdan beri babam sayesinde başlayan 2 teker ilgim, üniversite yıllarımda Altın Elbiseli Adam adlı YouTube kanalı sayesinde ilk motorumu almamla zirveye ulaşmış durumda. Motor ve bisiklet sporlarını yakından takip etmekteyim. Tam bir doğa aşığıyım. Şuan ise ilk başta severek takip ettiğim Otopark ailesinde haber çevirmenliği yapmakta ve bilgim dahilinde motosiklet incelemelerine yardım etmekteyim.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu