FeaturedTestler

Matrix: Tesla Model S 85d




  • Motor: Çift elektrik motoru
  • Güç: 428 Hp
  • Tork: 658 Nm
  • 0-100 km/s: 4,4 sn
  • Son hız: 249 km/s
  • Ağırlık: 2188 kg
  • Test tüketimi: 220 Wh/km
  • Bagaj hacmi: 1027 litre
  • Model yılı: 2015
  • Fiyat: 110.000 €

+ Konfor
+ Kullanışlılık
+ Performans
+ Maliyetler
+ Asistanlar
+ Ekranlar
+ Huzur

– Servis
İşçilik
– Ses sistemi

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

33 Yorum

  1. Bu yeni vergilerle birlikte cidden çok mantıklı araba. Tesla acilen Türkiye’ye bayi açmalı.

  2. efsane araç efsane test
    “Tesla bizi test ediyor” cümlesine ve bagajda oturma sahnesine koptum 🙂

  3. Şaşırtıcı performans değerlerine sahip.0-100 Hissini,bindiğim ve 4 saniyede 110 km.ye çıkabilen roller coaster’dan tahmin edebiliyorum.Gerçekten müthiş.Yakıt sarfiyatı v.s.bence benzersiz bir devrim…

  4. Adam almış 50 bin km dir sıkıntısız kullanıyosa Gelecek gelmiş demektir. Biran önce yaygınlaşmalı.

  5. Arabami. Pendikdeki otobus duragina cektim, duraktaki koltuklara oturdum. Kulakligi taktim. Dikkatle testi izliyorum….

  6. Bug şu an resmen. Çok yaygınlaşırsa sanmayın ki devlet babamız %15 vergide bırakacak bunları. Sen git 700 beygir araba al %15 ötv öde. Hadi canım sen de!

  7. işte beklediğim araba buydu… tebrikler… suzuki testindeki mini tesla olmuş lafından belliydi geleceği 😉

  8. Uzay mekiği de kullansak o tespih orada ooolaaacaaak :)) Süper ötesi bi test Tüm doğru bildiklerinizi unutun der gibi bir otomobil.

  9. Model 3 çıksın, piyasadaki tek ‘premium’ marka olacak bence, fiyatları 3 serisi ile aynı olacak, çok değil 2018 yılından itibaren her köşe başında görmeye başlayacağız.

  10. Porshe ler Tesla lar Ty per flan bayağı bi hayalimiz olan arabaların testini izledik şükür. Bi GTR kaldı o da geldimi aboo deymeyin keyfimize.

  11. sinan abinin powerbank yanımda espirisi baya iyiydi be 🙂 sırada nissan gtr mı var acaba 🙂

    1. Tamamen elektrik ile çalışan bir otomobil için bu soru yakıştı mı 🙂 oradaki “D” çift motorlu ve 4×4(AWD) demek oluyor diye biliyorum.

  12. Neredeyse Her gün gördüğüm hayallerimin arabasını burada inceleme videosunda yakalıyorum. Hemde Evimin çok yakınında.. Üzüldüm haberimin olmadığına. İzlemek istemiyorum videoyu….

  13. Sırada Koenigsegg testi mi? Var. Tesla çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir marka. Tesla satışları ve teknolojileriyle Audi, BMW, Mercedes gibi premium markaları katlamış bir marka. Tesla dünya çapında kendini ispatlamış ve rüştünü ispatlamıştır

  14. Tesla gibi bir markanın Türkiye’de distribütörü olmaması bence en büyük eksiklik diye düşünüyorum. Tesla’yı anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum Tesla’yı bilen bilir. Yeni BMW 5, 7, Mercedes E’den daha kaliteli bir otomobil. Tesla Model S her Tesla modeli gibi çağının çok ötesinde bir otomobil ve marka. Umarım Tesla önümüzdeki yıllarda resmi olarak ülkemizde temsil edilir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu