Haberler

Şimşek McQueen’i zor günler bekliyor




İlk fragmanı yayınlandıktan sonra günümüze kadar büyük küçük herkesin beğenisini kazanan “Arabalar” (Cars) filmine imzasını atan Pixar, serinin üçüncü filminin 16 Haziran 2017 tarihinde vizyona girmesi için çalışmalarına büyük bir titizlikle devam ediyor.

Her zaman ki gibi McQueen‘in baş rolde olacağı, serinin son filmi olacak Arabalar 3’ün geçtiğimiz ay fragmanını yayınlayan Pixar, McQueen’in takla atarken ki görüntüleriyle ve hemen sonra ekranda beliren: “Şu andan itibaren her şey değişecek” yazısıyla hayranlarını heyecanlandırmayı başardı. Üçüncü filme özel bazı yeni karakterlerin de olacağı belirtilen film için ağır hasar alan McQueen’le sıkı bir ilişki içine girecek Cruz Ramirez isimli bir karakterinden bahsedildiğini de belirtelim.

2017 yılında vizyona girmeden önce Ocak ayında gerçekleştirilecek olan Detroit Otomobil Fuarı‘nda büyük bir etkinlik düzenleyecek olan Pixar, film karakterlerinin orijinal versiyonlarını da bu fuarda sergileyecek.

Şimdilik fuarda hangi karakterlerin sergileneceği ile alakalı net bir bilgi bulunmazken, sergilenecek otomobillerden birinin başrol oyuncusu “Şimşek McQueen”‘in olacağını söylersek yanlış olmaz.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu