Dikkat ÇekenlerHaberler

Otomobil meraklıları için 5 yılbaşı hediyesi!




2016’yı geride bırakmamıza artık sayılı saatler kaldı. Otomobil meraklısı tanıdıklarınıza ne hediye alacağınıza halen karar veremediyseniz bu yazımızdaki 5 önerimize göz atabilirsiniz. Dilerseniz sözü fazla uzatmadan otomobil meraklısı dostlarınız için alabileceğiniz 5 yılbaşı hediyesini sıralamaya başlayalım.

5 – Lastik tasarımlı dekoratif saat

229973126_tn50_0

Duvar saati ya da masaüstü şeklinde satılan lastik tasarımlı dekoratif saatler sürekli sevdiklerinizin gözü önünde olacak farklı bir yılbaşı hediyesi olabilir.

4 – Benzin göstergeli kupa

tank-up-mug

Sihirli kupa mantığında olan benzin göstergeli kupa, sıcak içecek eklediğiniz zaman kendiliğinden kızarıyor. Kullanım talimatı olarak dizel otomobili olan sevdiklerinize içeceğini yavaş içmelerini, benzinli otomobilleri varsa normal içmelerini, V8 gibi yakıt canavarı bir otomobili bulunan tanıdıklarınıza ise tek dikişte içmelerini önerebilirsiniz 🙂

3 – Serinletici minder

oa_1846795

Özellikle gününü trafikte geçiren dostlarınıza verebileceğiniz güzel bir hediye olan serinletici minder, araba koltuğunda terlemenizin önüne geçiyor. Pilsiz ve şarjsız kullanılan ürün, buzdolabında önceden soğutularak kullanılıyor. İçindeki kristalize suyun da yardımıyla uzun süre soğuk kalmayı başaran minder listemizdeki ilginç ürünler arasında yer alıyor.

2 – Telefon numaralığı

6cf8f8e74fe2fae34f0dd99d35b80b61

Kart yapıştırmak ve not kağıdına numara yazmaktan daha başarılı bir çözüm olan telefon numaralığı, fosforlu yapısıyla herkesin kolaylıkla görebileceği yapıya sahip. Ucuz maliyetli bu hediye ile pek çok arkadaşınıza güzel bir sürpriz yapabilirsiniz.

1 – Telefon sabitleyici

arac-ici-havalandirma-telefon-tutucu-2-600x600

Telefon sabitleyici aparatlar pek çok sürücünün ihtiyacı olmaya başladı. Navigasyon uygulamaları ve çağrı cevaplama gibi önemli işlevleri daha rahat kontrol edebilmenize olanak sağlayan telefon sabitleyiciler otomobil tutkunları için işe yarar bir yılbaşı hediyesi olabilir.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Serinletici minder 5 dakika oturduktan sonra alev almaya başlıyor 😀 Kupa güzelmiş bu arada nerede bulabilirim ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu