Haberler

Hyundai i30 Wagon kameralara yakalandı




Kısa bir zaman önce yenilenen Hyundai i30 Wagon’un testlerinde son aşamaya gelindi.

Kardeşleri ile aynı özelliklere sahip olacak

Station i30’u tercih edecekler için 528 lt’lik bir yükleme alanı sunan Hyundai, bu değerle birlikte selefinin bagaj hacmini geçmeyi başarmış.

Giriş seviyesinde 1.4 lt 100 BG ve üç silindirli 1.0lt 120 BG’lik motorlarla donatılacağı belirtilen Hyundai i30 Wagon, ayrıca 1.4 lt 138 BG güç ve 242Nm tork sunan motorla da satın alınabilecek.

Dizel motor seçeneklerinde 95, 110 ve 136 BG’lik ünitelere yer verilecek otomobil, altı ileri manuel ve yedi ileri otomatik şanzımanla donatılacak.

Hot Hatch sınıfı gün geçtikçe alevleniyor

Station karoseriyle birlikte test aşamasında olan; ailenin en güçlü üyesi olacak i30 N, standart olarak 250 BG güçle satışa sunulacak. Özel bir paket ile birlikte 275 BG güç de sunacak olan i30 N, sadece hatchback karoserde satılacak.

Kaynak:tr.motor1.com

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu