Haberler

2017 EGE RALLİSİ




1989 yılında İzmir’de kurulan Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından 1990 yılından bu yana aralıksız olarak düzenlenen Ege Rallisi, bu yıl 27. kez Saygılı Rulman ana sponsorluğunda gerçekleştiriliyor.

Türkiye Ralli Şampiyonası’nda geleneksel sezon açılışı olan Ralli, bu yıl 21 Nisan Cuma akşamı Bornova’da yer alan Aşık Veysel Parkı‘nda yer alan amfi tiyatroda gerçekleştirilecek ücretsiz Fatma Turgut konseri ve eş zamanlı yapılacak start seremonisi ile başlayacak.

22 Nisan Cumartesi

13.30’da Bornova‘dan verilecek start ile başlayacak rallinin ilk gününde ekipler Manisa’ya yönelerek, 21 kilometre uzunluğundaki Spil etabını geçecekler ve ardından Beşpınar etabı ile Kemalpaşa’ya inerek günü ÜlküPark pistindeki çift kalkışlı seyirci etabı ile noktalayacaklar.

23 Nisan Pazar

Pazar sabahı 08.00’den itibaren Kemalpaşa bölgesinde yer alan Bayramlı, Çınardibi ve Bayındır etaplarını ikişer kez kat edecek olan ekipler,RedBull.com Power Stage‘in ardından saat 18.00’den itibaren de Kemalpaşa merkezdeki finiş seremonisinde ödüllerine kavuşacaklar.

EOSK Başkanı Ömer Yüce “Türkiye Ralli Şampiyonası, 2017 Ege Rallisi ile farklı ve bambaşka bir parkurda başlayacak. Ezber bozacağız” dedi.

 

Kaynak:
eosk.org.tr
egerallisi.org.tr
autocar.com.tr

Ömür Deniz Seçilen

İtalyan Otomobillerinin aşığı bir Alfisti. Amatör Fotografçı. Ege Üniversitesi İİBF. Hayallerimi süsleyen makina Alfa Romeo 159 3.2 Q4.,

İlgili Makaleler

3 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu