Haberler

2018 Volkswagen Polo hafif kamuflajıyla görüntülendi!




Yeni jenerasyonu beklenen Volkswagen Polo, hafif kamuflajıyla objektiflere yakalandı. Neredeyse kamuflajlarının tamamını çıkartan yeni Polo ile ilgili detaylar haberimizde!

Yeni Volkswagen Polo’da radikal değişimler var!

2018 Volkswagen Polo’nun dış tasarımı, selefine göre önemli yeniliklere uğramış. Ön far grubu, ızgara ve tamponun tamamen yenilendiği otomobilin bu açıdan Golf-Passat çizgisine yaklaştırıldığını söyleyebiliriz. Yan tarafında omuz çizgisinin yükseldiği gözlerden kaçmayan yeni Polo’nun arka stop grubu ve arka tamponu da yenilenmiş.

Aracın iç dizaynıyla ilgili bir bilgi bulunmuyor. Fakat aks mesafesinin uzamasıyla beraber iç mekanın bir miktar genişleyeceği ve daha yenilikçi bir tasarıma kavuşacağı ifade ediliyor.

Kaputun altında verimli motor seçenekleri bekleniyor

VAG’ın meşhur MQB A0 platformunda yükselecek Polo; yeni Ibiza ve Fabia ile kardeşliğini sürdürecek. B sınıfı otomobilin kaputunun altında ise 110 beygirlik 1.0 TSI, 150 beygirlik 1.5 TSI Evo ve 130 beygirlik Bluemotion olmak üzere 3 farklı motor seçeneği bulunacak. Uzun vadede ise GTI versiyona özel olarak 2.0 litre hacmindeki TSI motor eklenecek.

Haziran ayında üretimine başlanacak altıncı jenerasyon Volkswagen Polo’nun Eylül ayındaki Frankfurt Otomobil Fuarında tanıtılmasına ise kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: motor1.com

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

11 Yorum

  1. Frankfurt Fuarına kalmadan 2 3 hafta içinde araç tanıtılacak gibi duruyor çünkü Haziran ayında üretimine başlanacak. Frankfurt fuarında araç halka açık olacak Haziran ayında yapılması beklenen etkinlik basına özel olacak.

  2. berkay4408 demiş ki:

    Arkası bildiğin günsel model 1 olmuş :(Hepsini görüntüle…

    Üzerinde yanıltıcı kamuflaj var bundan dolayı kesin yorum yapmak bence yanlış olur :). Ona bakılırsa bir ara İbiza İ20 ile aynı paneller ile test ediliyordu çünkü tasarım belli olsun istemiyordu.

  3. Ne yani dizel motor yok mu ? (130 beygirlik Bluemotion benzinlidir diye tahmin ediyorum..)

  4. furkanculha demiş ki:

    Ne yani dizel motor yok mu ? (130 beygirlik Bluemotion benzinlidir diye tahmin ediyorum..)Hepsini görüntüle…

    Hayır 130hp olan motor 1.5 Bluemotion. 1.6 Dizel cephesinde 95'lik bir motor kullanılacak.

  5. furkanculha demiş ki:

    Ne yani dizel motor yok mu ? (130 beygirlik Bluemotion benzinlidir diye tahmin ediyorum..)Hepsini görüntüle…

    Bluemotion 1.5 TSI Evo olacak, dizeller daha belli olmadığı için eklemedim 3 tane benzinli seçeneği var diyebiliriz.

  6. Stop tasarımı ve arka ile yanlardaki çizgiler, bmw 1 serisini andırıyor. Ama önünde bi gariplik var. Daha güzel yapabilirlerdi…

  7. Önünde hala yanıltıcı kaplama ve kamuflajlar var ondan dolayı biraz garip ve çirkin görünüyor. Bakalım kamuflajsiz hali nasıl olacak.

  8. Bunun neresi yeni Allah aşkına. Yeni araç olması için güncel kasadan farklı olması gerekir bu yeni kasaysa öncekinden pek bir farkı yok. Tek farkı aracın kasası büyümüş ve farlar makyajlanmış o kadar. Bu tipsiz aracın zaten neyine ki kamuflaj

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu