Haberler

Valentino Rossi geçirdiği kazadan iyileşiyor




Yamaha MotoGP’nin yıldızı Valentino Rossi motocross motosiklet ile antreman yaparken kazaya karıştı. Bu kaza sonucunda Movistar Yamaha MotoGP takımı basın açıklamasına göre hafif göğüs ve karın travması oluştu. İtalyada yerel bir hastanede geceyi geçiren Rossi, bir sonraki gün akşam saatlerinde ev istirahati için taburcu oldu.

Gelecek olan Mugello yarışında Rossi olabilecek mi?

Evde tedavisine devam eden Rossi’nin yaptığı açıklamaya göre:

“Maalesef ki motocross motosiklet ile antrenman yaparken kaza yaptım. Karın ve göğsümdeki ağrı hala ciddi derecede. Şansıma günden güne daha iyi hissediyorum ve bu beni Mugello yarışı için daha olumlu düşünmeye itiyor. O yarışta olmayı her şeyden çok istiyorum ve bunun için elimden geleni yapıyorum. Bu çok kolay değil ve hala iyileşme süreci için bir kaç günüm var. Sonrasında yapılacak olan check-up neticesinde yarışıp yarışamayacağım belli olacak. Her şey yolunda giderse motorumun üstünde beni göreceksiniz buna hiç şüpheniz olmasın.”

Açıklamasından sonraki yapılan son kontrollerde doktorları yarışabileceğini söylediler. Tabi bakalım Rossi motor üstündeyken gerçekten iyileşmiş mi yoksa acılar içinde mi sürecek göreceğiz.

Emir Zincircioğlu

1990 İzmir doğumluyum. Özyeğin Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliğini bitirdim ve yüksek lisansıma aynı yerde ve aynı bölümde devam ediyorum. Özel bir şirkette elektronik dizayn ve yazılım mühendisi olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu