FeaturedHaberler

Prius, Brabus G500 4×4²’i devirdi!




    Brabus G500 4×4²

“Tekerlekli bir ev”e benzeyen Brabus G500 4×4²‘yi devirmenin pek de mümkün bir şey olmadığını düşünebilirsiniz, ama yanılıyorsunuz! Sosyal medyada son günlerde yapılan paylaşımlar gösteriyor ki devasa Brabus’u bir Uber sürücüsü Toyota Prius’uyla devirmeyi başarmış.

Brabus G500 4×4² ışık ihlali yapıyor

Çeşitli kaynaklardan verilen bilgilere göre Brabus G500 4×4² bir kırmızı ışık ihlali yapıyor ve Japon hibritin SUV’ye çarpmasına sebep oluyor. Görüntülerde kazanın ciddiyeti açıkça belli olsa da, iki sürücünün de yaralanmadan kurtuldukları belirtiliyor.

İki otomobilde de hasar büyük

Cumartesi öğleden sonra Londra’da meydana gelen kaza SUV’de oldukça derin hasarlar bırakmış: Otomobilin ön tarafı, A-sütunu ve tavanı ciddi şekilde hasar almış. Prius’un da ön tarafı hasar alırken, Mercedes’in bir otobüs durağına zarar verdiği de belirtiliyor.

Brabus, Mercedes-Benz G500 4×4²‘e kendi yorumunu 2015 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda katmıştı. SUV, Brabus’un dokunuşlarıyla yeni bir gövde kitine, özel deri kaplı bir iç mekana, karbon fiber kaplamalara ve fazladan 77 HP güç ile 100 Nm torka kavuşmuştu.

Kaynak: Carscoops

Can Tangüner

"If God had meant for us to walk, why did he give us feet that fit car pedals?" - Sir Stirling Moss

İlgili Makaleler

3 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu