FeaturedHaberler

Honda, 2018 Civic Type-R ‘ın yeni fotoğraflarını yayınladı




Honda’nın ‘Ring kralının üretimine bu yaz Birleşik Krallık’taki Swindon tesisinde başlanacak. Japon üretici 2018 Civic Type-R ‘ın Avrupa’da satılacak versiyonunun 41 adet yeni fotoğrafını ve 3 yeni videosunu yayınladı.

2018 Civic Type-R İngiltere’den tüm dünyaya satılacak

Japon üretici yeni Type-R’ı, Avrupa’nın en büyük sağdan direksiyonu pazarında bulunan fabrikasında üretip tüm ülkelere ihraç edecek; buna Japonya ve ilk defa Kuzey Amerika da dahil.

Yeni Type-R’ın kalbinde 2.0 litrelik turbo beslemeli motor yatıyor. Ünite ürettiği 315 HP güç ve 400 Nm torku altı ileri manuel şanzımanla ön tekerleklere iletiyor. Bu kombinasyonla otomobil 0’dan 100 km/s sürate çıkmak için sadece 5.7 saniyeye ihtiyaç duyuyor, otomobilin son sürati ise 272 km/s. Honda’nın iddiasına göre otomobil 100 km’lik yolu ortalama 7.7 litrelik yakıtla katedebiliyor ve 176 g/km karbondioksit salınımına sahip.

2017 Honda Civic Type R

Yeni model biraz daha büyük

Eskisine kıyasla biraz büyüyen otomobil, kendine has gövde kitiyle her zamanki gibi kolayca fark edilen bir tasarıma sahip. Otomobilde kör nokta asistanı gibi Honda’nın bir çok aktif sürüş yardımcısı standart olarak sunulacak.

Otomobilin İngiltere satış fiyatı 30,995 sterlinden başlarken, ABD’de 33,900 dolara alıcılarını bekliyor olacak.

https://www.youtube.com/watch?list=PLmuoo4kGcGD7a3URw0bl_Wsc4wd_EPQIW&v=J78OPxtJRl0

Can Tangüner

"If God had meant for us to walk, why did he give us feet that fit car pedals?" - Sir Stirling Moss

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu