Haberler

Yeni Dacia Duster’ın tanıtım tarihi netleşti!




2007’den beri ufak makyaj operasyonları ile mevcut kasasını koruyan Dacia Duster, önümüzdeki yıl yeni kasasıyla karşımızda olacak. Otomobilin tanıtım tarihi ise artık kesin olarak belli!

Dacia Duster için yenilenme vakti geldi!

Yeni nesil Dacia Duster, yoğun bir test dönemi içerisinde ve prototipleri zaman zaman objektiflere yakalanıyor. Ortaya çıkan bilgiye göre sevilen kompakt SUV, yeni yüzünü 22 Haziran’da düzenlenecek bir online lansman ile gösterecek. Yeni Duster’ın dünya prömiyeri ise 2017 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirilecek.

Renault-Nissan’ın CMF platformunda geliştirildiği iddia edilen yeni Duster, tasarımsal olarak fazla bir yenilik vaat etmiyor. Far ve stop grubu tasarımının yenilendiği görülen otomobilin iç mekanının diğer Dacia modellerinden izler taşıması bekleniyor.

Motor ailesine Renault’un 1.6 dCi dizel motorun katılacağı yeni Duster’ın daha uzun dingil mesafesine sahip 7 kişilik bir versiyonunun da tanıtılması planlanıyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Fiyatlar da pek fark olmazsa ve iç mekan da iyileştirme yapılımışsa duster almak çok mantıklı olur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu