FeaturedHaberler

Goodwood’da iki teker: Range Rover Sport SVR!




Range Rover Sport SVR, lüks 4×4 otomobiller arasında güç bakımından listenin başını çeken bir model. Bu otomobil Goodwood festivalinde iki tekerleği havada giden ilk SUV değil, ama en güçlüsü olabilir!

“En hızlı SUV”, Goodwood’da iki teker üstünde!

Profesyonel dublör Terry Grant’ın şoförlüğünü yaptığı Range Rover Sport SVR, Goodwood’da inanılmaz bir akrobasi gösterisi gerçekleştirdi. 550 beygir güç üreten SVR, 2.3 tonluk ağırlığı ile deyim yerindeyse ip üstünde gidiyor. Şov devam ederken ikinci dublör, açık olan camdan dışarı çıkıyor ve şovun heyecanını bir kat daha arttırıyor.

İngiltere’de düzenlen bu festival, aslında Range Rover Sport SVR’ın iki teker üstünde gittiği ilk organizasyon değil. Grant daha önce pek çok organizasyonda bu sert SUV’u iki teker üstünde sürmeyi başarmıştı. Akrobat sürücü bu duruma o kadar alışmış ki, şov sonunda yapılan röportajda bu tehlikeyi “bisiklet sürmek” gibi bir terim ile nitelendiriyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu