FeaturedGalerilerHaberler

Yeni Honda Civic Dizel Frankfurt’ta yerini aldı




Honda 2017 Frankfurt Otomobil Fuarı‘na Civic’in dizel modelini getirdi. İlk bakışta Honda Civic dizel vahşi kardeşi Civic Type R‘ın yanında sönük kalsa da vadettiği şeyleri yerine getirmekte oldukça iyi bir model gibi duruyor.

i-DTEC motoru.

 

Özellikle Avrupa pazarı için tasarlanmış 1.6 litrelik ünite 120 HP güç ve 300 Nm torku ön tekerleklere aktarıyor. 10.4 saniyelik 0-100 km/s değeri ortalama bir performans sunarken 100 kilometrede 3.7 litre yakıt tüketiyor.

Honda Civic dizel Mart ayından itibaren yollarda

Honda, yeni dizel Civic’leri 4 ve 5 kapılı olarak 2018 yılının Mart ayından itibaren satışa sunacak. Ayrıca 9 ileri otomatik şanzıman önümüzdeki yazdan itibaren tercih edilebilecek.

Sergen Satır

Merhaba, ben Sergen. 1997 doğumluyum, İzmirliyim. Mütercim-tercümanlık öğrencisiyim, bir de otomobillere son derece meraklıyım. Otomobillere olan ilgim ve bilgim her geçen gün artıyor. Edindiğim deneyimlerin çoğunu Otopark.com'a borçluyum. Şimdi ise hedefim Otopark'ı olduğundan çok daha iyi bir konuma getirmek.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Satış fiyatını merak ediyorum. LPG li Civic 100k ise Saçma sapan fiyat politikalarıyla honda Türkiye 140 falan ister gibi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu