Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Honda Sports EV Tokyo Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak




Honda’nın Frankfurt’ta Urban EV konseptini tanıtmasıyla yeni konseptler üzerindeki iştahının arttığını görmüş olduk. Şimdi ise 2017 Tokyo Otomobil Fuarı’nda Honda Sports EV konseptinin tanıtılacağı haberini aldık.

Honda Sports EV yapay zekaya (AI) sahip

Konsept ile ilgili ayrıntılar bu noktada oldukça sınırlı fakat Honda bu otomobilin keyifli ve “hisli” olup aynı zamanda elektrikli altyapıya ve yapay zeka (AI) teknolojisine sahip kompakt bir spor araba olacağını söyledi.

Konsept hakkında küçük bir ipucu edinmemizi sağlayan bir teaser görüntüsü yayınlandı. Görünüşe göre konsept temiz bir profile, kaslı çamurluklara, eğimli bir arka tasarıma ve kare şeklindeki LED arka stoplara sahip.

Urban EV’de olduğu gibi kocaman bir ekrana sahip

Görsele baktığımızda aslında iç mekan hakkında da birtakım ipucu edinebiliyoruz. İç mekan Urban EV konseptindeki gibi enlemesine konumlandırılmış büyük bir ekrana sahip. Otomobil aynı zamanda Urban EV ile aynı konsepti paylaşıyor.

Honda Sports EV konsepti 25 Ekimde Tokyo Otomobil Fuarı’nda Urban EV, NeuV ve yeni CR-V’nin yanında sergilenecek.

Sergen Satır

Merhaba, ben Sergen. 1997 doğumluyum, İzmirliyim. Mütercim-tercümanlık öğrencisiyim, bir de otomobillere son derece meraklıyım. Otomobillere olan ilgim ve bilgim her geçen gün artıyor. Edindiğim deneyimlerin çoğunu Otopark.com'a borçluyum. Şimdi ise hedefim Otopark'ı olduğundan çok daha iyi bir konuma getirmek.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu