Haberler

F1 Esports şampiyonasında üç Türk finale kaldı!




Bu sezon ilk kez düzenlenen Formula 1 Esports şampiyonasında, yarı finalde yarışan üç Türk sporcumuz büyük finale kalmayı başardı. İlgi çeken etkinlik ile ilgili detaylar ve yarışın özeti haberimizde!

F1 Esports oyuncularımız büyük finale gidecek!

Londra’da düzenlenen yarı final mücadelesine, elemelerde en hızlı dereceleri yapan 40 yarışmacı katıldı. 4 gruba ayrılan oyunculardan Cem Bölükbaşı ve KKTC vatandaşı Sonuç Saltunç üçüncü gruba düştü.

İlk iki sırada başlayan yarışmacılarımızdan Cem Bölükbaşı, yarış boyunca Saltunç’u geçmeye çalışsa da sondan önceki turda ön kanadına hasar verdi. Böylece Sonuç Saltunç grupta lider olarak, Cem Bölükbaşı da üçüncü olarak Abu Dhabi’de gerçekleşecek büyük finale gitmeye hak kazandı. Sonuç’un kardeşi Salih Timur Saltunç da dördüncü grupta beşinci olarak finale kalmayı başardı.

Turnuvanın galibi kupanın yanı sıra F1 2018’in kariyer modunda yer alma fırsatı elde edecek. Formula 1’de sezon finalinin gerçekleşeceği 24-25 Kasım’da düzenlenecek büyük finalde yarışacak 3 yarışmacımıza başarılar diliyoruz.

Sporcularımızın yarıştığı üçüncü ve dördüncü grup mücadelelerini 3:50’den itibaren izleyebilirsiniz.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu