Haberler

LPG’li Crossland X Almanya’da piyasaya çıkıyor




Bu sene başlarında tanıtılan Opel Crossland X, alternatif yakıtla çalışan bir versiyona kavuşuyor. LPG’li Crossland X Almanya’da satışa çıkacak.

Fiyatları 21,500 Euro’dan başlayacak otomobilin 1.2-litre hacmindeki motoru 80 HP güç üretiyor ve bu gücü 5-ileri manuel şanzımanla tekerleklerine iletiyor.

LPG’li Crossland X 1,300 km menzile sahip

Fabrika verilerine göre otomobil toplamda 1,300 km’lik bir menzile sahip olacak. Biraz “optimistik” de olsa, otomobilin ortalama yakıt tüketimi değerleri şöyle: 100 kilometrede şehir içi 8.4, şehirler arası 6 ve ortalama 6.9 litre.

Crossland X LPG, Opel’in kendi bünyesinde üretiliyor.

Opel’in tamamen kendi bünyesinde ürettiği otomobilin yedek lastik bölmesinde 36 litrelik bir LPG deposu bulunuyor, dolayısıyla bagaj hacminden bir taviz verilmemiş. Kalan LPG miktarı gösterge tablosunda görülebiliyor ve benzin-LPG arası geçiş konsoldaki bir düğmeden yapılabiliyor.

Crossland X LPG’nin donanım listesindeyse LED farlara, geri görüş kamerasına, head-up display’e ve yorgunluk algılama sistemine yer verilmiş.

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Opel ceosu uzun süredir, Hyundai Lpg sistemine ilgi duyuyordu.. Çünkü Hyundai kendi araçlarında LPG sistemini kendi üretiyor. Aracına optimize ediyor. Böylece araçlarında 7 seneye varan garanti ile satarak, bu sistemin ne kadar güvenilir olduğunu piyasaya kanıtlamıştı. Vakti zamanında Opel insignia 1,4 turbo lpg modelinide üreten Opel bence doğru seçimi yaptı.
    Ben Lpg li i10 kullanan biri olarak, bifuel motorların başarısını birebir şahitdim. Opelinde aynı başarıyı yakalıycağına eminim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu