Haberler

F80 M3’e CS versiyonu mu geliyor?




Güncel BMW 3 Serisi artık emekli olmaya hazırlanıyor, dolayısıyla F80 M3‘ün de yakın zamanda “gidici” olduğu kesin. Fakat BMW görünüşe göre M3’e iddialı bir jübile yaptırmaya hazırlanıyor.

F80 M3 CS, M4 CS ile aynı pakete sahip olabilir

Testler arasında benzin alırken görüntülenen otomobil, tahminlerimize göre yeni M3 CS. Otomobilin dışındaki bazı detaylar kamuflajla kaplanmış durumda, fakat neyle karşılaşacağımızı tahmin etmek zor değil. M4’ün CS’inde sunulan ekstraların tümüne bu otomobil de sahip olabilir.

Yeni M3’ün M4 CS ise denk olacağını varsayarsak, hızlı sedanın 3.0-litre turbo sıralı-6 motorunun 454 HP güç ve 600 Nm tork üreteceğini bekleyebiliriz. Hafif bir body kit de sunulacak paketin bir parçası olacak. Bunun yanında geliştirilmiş süspansiyon sistemi ile güçlendirilmiş frenler ve yürüyen aksam da pakete dahil olacak.

Cenevre’den önce görebiliriz

Nürburgring’deki paparazziler otomobilin Mart ayında Cenevre’de tanıtılabileceğini söylüyor, fakat BMW tanıtımlar için büyük fuarları beklemeyi pek sevmez. Dolayısıyla otomobili çok daha erken bir tarihte resmi olarak görebiliriz.

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu