FeaturedHaberler

Alex745alejandro/Ali Can’ı kaybettik




alex745alejandro adlı Youtube kanalı ile tanıdığımız Ali Can’ın, bugün öğle saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucunda maalesef hayatını kaybettiğini öğrenmiş bulunuyoruz. OTOPARK.COM olarak kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Cenaze bilgileri ile ilgili güncelleme;

Ali Can’ın cenaze namazı, yarın öğle namazına müteakiben In der Schildwacht Str 15 / 65933 Frankfurt am Main (Grisheim) adresindeki Frankfurt Türk Federasyonu camisinde kılınacak. Cenaze Salı günü öğle namazına müteakip Ürgüp’ün İbrahimpaşa köyünde toprağa verilecek.

Ali Can’ın anısına: İstanbul buluşması videosu

 

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

22 Yorum

  1. Üzüldüm valla, mekanı cennet olsun demeyeceğim; sevenlerinin duasıyla zaten orada olacak.

  2. Allah gani gani rahmet eylesin. Kalbi güzel insandı. Toprağı bol olsun. Allah ailesine sabır versin.

  3. Allah'ım kimi sevdiysek gidiyor Allah'ım rahmet eylesin çok iyi bir insandı.

    DÖŞE BAH DÖŞE
    KOPUH UÇURTMA ARTIK ÖKSÜZ 🙁

  4. Huzur içinde yat abilerin en güzeli, içim yanıyor ama elden bir şey gelmiyor… Birer birer eksiliyor güzel insanlar önce Barkın Bayoğlu şimdi de Ali Can abimiz :'( Tüm sevdiklerine baş sağlığı diliyorum.

  5. Vay be bmw sevdalısı abimiz sende mi gittin bu yalan dünyadan 🙁 Her videonu severek ve eğlenerek izlerdim. Videolarından gördüğüm kadarıyla hayatın tadını çıkardın, en azından gopuh uçurtmayla eğlenebildin… Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun.

  6. Allah rahmet eylesin. Bende zamanında tesadüfen denk geldiğim “gopuh uçurtma” videolarını unutmayacağım..iyi ya da kötü, ayrı bir yeri vardı

  7. Dün sabah duydum öldüğünü. Gerçekten hani derler ya ciğerim yandı diye aynen öyle oldum. Halen üzülüyorum böyle temiz bir insanın öldüğüne. Mekanı cennet olsun. Son 17 yıldır yeterince iyi insan öldü. Umarım bundan sonra iyiler yerine hainler, katiller, hırsızlar, sapıklar ve ne kadar kötü insan varsa umarım onlar tez zamanda gider. Ali abinin dediği gibi “yeter gari” birazda kötüler ölsün bu dünyada.

  8. Allah rahmet eylesin.oncelikle geride kalan eşine ve kızına Allah sabırlar versin. Düzenli olarak takip ederdim. Yılların yorgunluğu var.tir şoförlugu kolay meslek değil uyku düzeni yemek düzeni yok.o yüzden bu mesleği seçmeyin derdi onun hayatına özenenlere ,okuyun benim gibi olmayın derdi.

  9. Öyle zor zamanlarda neşelendirmişti ki beni anlatamam.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Öyle veya böyle iyiki kesişmiş yollarımız.Ali abi nur içinde yat.

  10. birisi de çıksın ben bu adamı sevmiyorum. nefret ediyorum desin. ulan adamın her videosu terapi gibiydi yeminle. allah rahmet eylesin ali abimize. milletçek çok sevdik onu. rabbim de onu sevindirsin.

  11. Bugün Nevşehir İbrahimpaşa köyüne defnedildi. Nur içinde yatsın Allah rahmet eylesin. Allah geride kalanlara sabır versin

  12. gercekten sevilen bir kisilikti isiklar icinde uyusun otopark olarak arada sirada anmaliyiz kendisini diye dusunuyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu