FeaturedHaberler

Lamborghini’den MIT ile ortak otomobil geliyor!




Lüks spor otomobil üretici Lamborghini, “geleceğin süper spor otomobil vizyonu” adlı bir teaser yayınladı. İtalyan marka, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT) ile ortak bir çalışma içerisinde olabilir!

Lamborghini ve MIT, geleceğin otomobillerine ışık tutacak

Muhtemelen konsept şeklinde duyulacak olan yeni model, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü ile ortak çalışmanın ürünü olacak. Massacusetts, son dönemde yüksek yoğunluklu lityum pil teknolojisi üzerinde çalışıyor ve konseptte bu teknoloji kullanılabilir. Böylece Lamborghini de son dönemde trend olan elektrik motorlu otomobil dönemine adım atmayı düşünebilir.

Adı belli olmayan konseptin gelecekte Aventador modelinin yerini alacağı da iddialar arasında yerini alıyor. Lamborghini’nin yeni konseptinin sergileneceği EmTech 2017 konferansı, 6-9 Kasım tarihleri arasında Cambridge medya laboratuvarında düzenlenecek.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu