FeaturedHaberler

2019 Subaru Ascent Los Angeles’da tanıtıldı




Yeni Subaru Ascent Los Angeles Otomobil Fuarı‘nda yerini aldı. Subaru’nun yeni SUV’u Kuzey Amerika pazarında Honda Pilot, Ford Explorer, Chevrolet Traverse ve benzeri modeller ile rakip olacak.

Ayrıca oldukça medeni dış tasarımı ve 8 yolcu kapasiteli, çok yönlü iç mekanıyla bu rekabetçi sınıftaki potansiyel alıcıların ilgisini çekmeye çalışıyor.

Subaru, kendi alıcı kitlesinin istekleri doğrusunda otomobiller üretiyor. Subaru’nun ABD’deki satışları geçtiğimiz 71 ay boyunca düzenli olarak artış gösterdi.

Subaru Ascent şu ana kadarki en büyük Subaru

Tribeca‘nın alışılagelmedik tasarımı müşteriler tarafından pek beğenilmemişti ve neticede model başarısız olmuştu. Fakat yeni Ascent alıcıların ilgisini son derece çekiyor. 289 cm dingil mesafesine sahip, 5 metre uzunluğunda ve 193 cm genişliğinde olan otomobil Subaru’nun gelmiş geçmiş en büyük otomobili. Bu yıl New York’ta gün yüzüne çıkarılan Ascent Konsepti‘nden baz alınan otomobil, şirketin yeni modüler platformu üzerine kurulu.

Önümüzdeki yaz satışa başlanması beklenen Subaru Ascent, dört farklı donanım seviyesi ile alınabilecek. Donanım seviyelerinin tamamı, hatta baz modeli bile oldukça ekipmana sahip. Baz modelde bilgi-eğlence sistemi, akıllı telefon bağlantısı, 3 bölgeli dijital klima ve acil fren sistemi gibi donanımlar mevcut.

Fakat otomobil yalnızca 260 HP güç ve 376 Nm tork üreten 2.4 litrelik twin-scroll turbo Boxer motoru ve CVT şanzımanı ile satın alınabilecek. Yeni Subaru Ascent şimdilik yalnızca Kuzey Amerika pazarında satılacak fakat önümüzdeki yıllarda Avrupa pazarına da adım atması mümkün gözüküyor.

Sergen Satır

Merhaba, ben Sergen. 1997 doğumluyum, İzmirliyim. Mütercim-tercümanlık öğrencisiyim, bir de otomobillere son derece meraklıyım. Otomobillere olan ilgim ve bilgim her geçen gün artıyor. Edindiğim deneyimlerin çoğunu Otopark.com'a borçluyum. Şimdi ise hedefim Otopark'ı olduğundan çok daha iyi bir konuma getirmek.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu