Haberler

Bugatti Chiron için ilginç geri çağırma operasyonu!




Dünyanın en hızlı süper spor otomobillerinden Bugatti Chiron, yaklaşık 2,5 milyon pound fiyat etiketiyle dudak uçuklatıyor. Seçkin müşterileri hedefleyen model için yapılan geri çağırma operasyonu da normal prosedürlerden çok daha farklı!

Bugatti Chiron’u “uçan doktor” muayene edecek!

Koltuk sırt desteğindeki birleşim yerlerinde hatalı kaynaklama yapıldığı tahmin edilen 47 adet Chiron, incelenmek üzere geri çağrılıyor. Volkswagen grubunun sahibi olduğu Bugatti, bu noktada müşterilerinin sorun yaşamaması adına ilginç bir yöntem izleyecek. Söz konusu araçların sahiplerini bilgilendirecek olan marka, ön inceleme için “Flying Doctor” (uçan doktor) adı verilen teknisyenleri gönderecek.

Sorun tespit edilen araçlar, koltukların değişimi için kamyon ile en yakın Bugatti bayisine yönlendirilecek. Onarım işlemi tamamlanan Bugatti Chiron’lar, daha sonra teknisyen refakatinde kapıya kadar teslim edilecek.

“Kapıdan kapıya servis” anlayışı, elbette pek çok sürücü için sıradan bir yaklaşım değil. Ancak konu bir Bugatti olunca sıradanlıktan söz etmek pek kolay değil. Bakalım 1479 beygirlik canavar, önümüzdeki günlerde Koenigsegg Agera RS‘e ait hız rekorunu kırmayı deneyecek mi?

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu