FeaturedHaberler

Lamborghini Urus Avusturya Alpleri’nde görüntülendi




Egzotik bir markanın egzotik bir SUV’una sahip olduğunuzda iki yaşam stiline birden sahip oluyorsunuz. Kim bir Huracan’a veya Aventador’a kayakları ve valizleri yükleyip çetin kış şartlarında Avusturya Alpleri’ne çıkmak ister ki? İşte tam da bu noktada Lamborghini Urus devreye giriyor.

Noel’in ikinci günü Avusturya’da görüntülenen bu Urus, Giallo Auge adındaki sarı renge sahip. Urus’un müşterileri ile 2018 baharında buluşması bekleniyor. Haliyle kadrajlara yakalanan bu Urus muhtemelen bir Lamborghini yetkilisi tarafından kullanılıyor.

Urus’ta 6 farklı sürüş modu mevcut

Koşullar göz önüne alındığında Urus’un altı sürüş modundan biri olan Neve (Kar) modunun test edildiğini düşünüyoruz. Bu sürüş modu karlı zeminde maksimum tutuşu sağlamak için ESP çalışma aralığında değişikliklere gidiyor ve ayrıca otomobilin yerden yüksekliğini arttırıyor.

Kuru zeminde ise 641 beygirlik çift-turbolu V8 motor Urus’u sıfırdan yüz km/s hıza 3.6 saniyede çıkarıyor ve 305 km/s maksimum hız sunuyor.

Sergen Satır

Merhaba, ben Sergen. 1997 doğumluyum, İzmirliyim. Mütercim-tercümanlık öğrencisiyim, bir de otomobillere son derece meraklıyım. Otomobillere olan ilgim ve bilgim her geçen gün artıyor. Edindiğim deneyimlerin çoğunu Otopark.com'a borçluyum. Şimdi ise hedefim Otopark'ı olduğundan çok daha iyi bir konuma getirmek.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. tasarım olarak oldukça etkileyici hatta fazlasıyla etkileyici ama bir Suv için fazla değil mi ?

  2. Bentley Bentayga’dan daha dikkat çekici bir tasarıma sahip buna hiç şüphe yok. Bu kadar param olsa Bentayga alacağıma Lamborghini Urus alırdım

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu