FeaturedHaberler

Jetten ilham alınarak üretildi: Rezvani Beast Alpha X Blackbird!




Özel üretim otomobil markası Rezvani, jet uçağından ilham alarak ürettiği Beast Alpha X Blackbird modelini duyurdu. İlginç özellikleriyle dikkat çeken otomobilin detayları haberimizde!

Rezvani, Mercedes’in martı kanadına alternatif üretiyor

Beast Alpha modeli gibi Lotus Elise şasisi üzerine üretilen Beast Alpha X Blackbird, SR-71 Blackbird jetinden ilham alınarak üretilmiş. Aerodinamik verimliliği üst seviyeye çıkarmak için özel tasarlanmış yan aynaların yanı sıra Sidewinder adlı kayar kapılar opsiyon olarak satın alınabiliyor. Standart olarak 952 kilogram ağırlığa sahip araç, karbon fiber gövde opsiyonu ile beraber 885 kilograma kadar hafifleyebiliyor.

Tasarımıyla ilgi çeken otomobilin motoru da oldukça güçlü. Kaputunun altında Cosworth üretimi 2.5 litrelik dört silindirli turbo motoru kullanan aracın pistonlarını Carillo üretiyor. 700 beygirlik devasa bir güç üreten araç, 6 ileri manuel ya da otomatik şanzıman seçenekleri ile satın alınabiliyor. Güçlü otomobilin 96 kilometre hıza sadece 2.9 saniyede ulaştığını belirtelim.

Sadece siyah renk seçeneği ile alınabilen Rezvani Beast Alpha X Blackbird sadece 5 adet üretilecek. 225.500 dolarlık fiyat etiketi bulunan otomobillerden birinin şimdiden satıldığı belirtiliyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu